Rekorder na šibenskim cestama - Autoškola Zeleni Val
15998
post-template-default,single,single-post,postid-15998,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Rekorder na šibenskim cestama

Rekorder na šibenskim cestama

To je ujedno najveća ikad izmjerena koncentracija alkohola u organizmu kod nekog vozača na šibenskim cestama, kazali su nam danas u policiji.

Pijani vozač zabio se u utorak oko 20,40 sati automobilom Škoda u drugo vozilo koje je propisno bilo parkirano uz rub ceste, nakon čega se odbio i udario u još jedan automobil. Policajci koji su došli na intervenciju ostali su nakon alkotestiranja u čudu kad su vidjeli koliko je ‘napuhao’ 38-godišnjak.

– Ne sjećamo se da je itko u povijesti napuhao toliku koncentraciju alkohola – rekli su nam u policiji.

Odveli su ga u šibensku Opću bolnicu te je potpuno rastrojeni, pijani vozač neko vrijeme bio zadržan na Odjelu psihijatrije, što je redovni postupak u takvim slučajevima.

Protiv 38-godišnjaka je podnijet optužni prijedlog šibenskom prekršajnom sudu i bit će kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 5 do 15 tisuća kuna. također, kao zaštitnu mjeru, oduzet će mu vozačku dozvolu u trajanju od 3 do 12 mjeseci.

 

Izvor: Šibenik.In