O nama - kratki tekst o najboljoj autoškoli u Šibeniku i regiji, Zeleni Val

O nama

Posjetite nas u poslovnici u Šibeniku

Autoškola Zeleni Val

Autoškola Zeleni Val je počela s radom u rujnu 1990. godine i od tada ima rješenje za osposobljavanje kandidata za vozača. Kroz ovaj dugi vijek imali smo podružnice u Biogradu, Drnišu i Primoštenu, te u Skradinu.

Posjedujemo ogromno iskustvo u obuci kandidata za vozača te nudimo mogućnost osposobljavanja kandidata za vožnju s invaliditetom, za koju posjedujemo posebno prilagođeno vozilo. U obuci kandidata radi 8 instruktora vožnje, koji su zadovoljili visoke kriterije za rad u obuci kandidata za vozača, a ima instruktora koji rade od samog osnutka autoškole. Autoškola osposobljava kandidate za vozače AM, A1, A2, A, B, C i D kategorije.

Kroz ovih 30 godina rada kod nas je obučeno više od 20 000 kandidata, što znači da ima razloga zašto nam kandidati daju povjerenje.

Dođite i uvjerite se zašto smo godinama vodeća autoškola u Šibeniku.

ZELENI VAL ŠIBENIK

Adresa: Stjepana Radića 44, HR – 22000 Šibenik