Stanje na cestama - 07.12.2016. - Autoškola Zeleni Val

Stanje na cestama – 07.12.2016.

ZBOG jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Razminiranje uz autocestu A1 završeno je jučer, 6. prosinca, pa više neće biti zatvaranja dionice između čvorova Sveti Rok i Zadar II.

U srijedu i četvrtak, 7. i 8. prosinca, od 8 do 17 sati zatvara se dionica autoceste A1 ČCP Karamatići-čvor Ploče (DC425-DC8). Obilazak za smjer Zagreb-Ploče: A1-čvor Vrgorac-DC62-Mali Prolog-Kobiljača-Ploče i obrnuto. Za smjer BiH-Ploče obilazak je: GP Nova Sela-A10 čvor Kula Norinska-DC62-Mali Prolog-Kobiljača-Ploče i obrnuto.

Izlazak teretnih vozila pojačan je na GP-ima: Macelj i Pasjak.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.