PERKOVIĆ: Lagao mu da lakše može položiti vozački u Bosni pa mu uzeo 4.600 kuna - Autoškola Zeleni Val

PERKOVIĆ: Lagao mu da lakše može položiti vozački u Bosni pa mu uzeo 4.600 kuna

Kako prenosi Šibenski portal , u Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom s prebivalištem u Bosni i Hercegovini, osumnjičenim za prijevaru na štetu 25-godišnjeg bosanskohercegovačkog državljanina na privremenom boravku u Republici Hrvatskoj.

Osumnjičeni je 25. i 26. ožujka u mjestu Perković, s ciljem da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist lažnim prikazivanjem činjenica oko bržeg polaganja vozačkog ispita u Bosni i Hercegovini, doveo u zabludu oštećenog, koji mu je dao iznos od 4.600 kuna i svoju osobnu iskaznicu.

Nakon toga osumnjičeni nije odgovarao na pozive 25-godišnjaka

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, pritvoren.